Levertijd en verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen.

Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Ik neem in dat geval contact op om te laten weten wanneer de richtdatum is dat het product klaar is. Dit is afhankelijk van het aantal bestellingen dat ik op dat moment heb en van de productietijd van het betreffende product. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Je kunt de producten ook op afspraak bij mij thuis komen afhalen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmeting van de producten. De verzendkosten variëren:

van:
€1,92 voor bestellingen die door de brievenbus passen
tot:
€ 7,25 voor bestellingen onder de € 100,-. 
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.